OVER ONS

EBC – Uw business center in de Euregio

Onze locatie is ons handelsmerk – profiteer ook van de vele voordelen die ons grensoverschrijdende business center zo uniek maken.

Het Eurode Business Center (EBC) is het eerste dienstencentrum dat zich pal op de grens tussen Nederland en Duitsland bevindt. Op een oppervlakte van circa 3.700 m² zijn hier 140 kantoorruimtes ondergebracht: de ene helft aan Nederlandse en de andere helft aan Duitse zijde. Daarnaast is het EBC met vergaderruimtes in verschillende groottes ook een uitstekende locatie voor meetings, trainingen en conferenties.

Al sinds 2001 maken uiteenlopende instanties en ondernemers gebruik van onze faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan de politie en het Openbaar Lichaam Eurode, maar ook tal van dienstverleners bij wie grensoverschrijdende activiteiten in hun werk een belangrijke rol spelen, zoals advocaten, belastingadviseurs, artsen, psychologen, logistieke ondernemingen en telecombedrijven. En ook start-ups ontdekken steeds vaker de voordelen van deze bijzondere locatie en kiezen, mede om de unieke ligging, voor een kantoor in het Eurode Business Center.

Het EBC ligt op slechts korte afstand van Heerlen en Maastricht, en is goed bereikbaar via de Duitse snelwegen A4 en A44. Hier is in alles aan de klant gedacht. Zo is er aan beide zijden van het gebouw voldoende gratis parkeerruimte aanwezig, zodat alle huurders en bezoekers hun auto zonder problemen kwijt kunnen. In de entree is voor onze bezoekers een centraal informatiepunt in de vorm van een bemande receptie te vinden, en onze conciërge staat elke werkdag klaar om huurders waar nodig te ondersteunen bij technische en logistieke problemen. Tot slot is het EBC beveiligd met camerabewaking en uitgerust met een modern toegangssysteem dat huurders 365 dagen per jaar, rond de klok toegang biedt tot het gebouw.

In de afgelopen jaren is het EBC ook een ware bezoekersmagneet gebleken, wat met name te danken is aan de verschillende informatiebijeenkomsten die hier regelmatig worden georganiseerd. Zo biedt het Grensinfopunt maandelijkse spreekdagen voor grensarbeiders, waar men gratis informatie kan inwinnen omtrent wonen en werken in de grensregio. Daarnaast kunnen grensgangers met hun vragen terecht bij het speciaal in het leven geroepen Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling (Team Grensarbeid), dat eveneens in het Eurode Business Center is ondergebracht.

IN ÉÉN OOGOPSLAG

• unieke locatie
• goede bereikbaarheid
• 3.700 m² oppervlakte
• barrièrevrij
• gratis parkeren
• camerabewaking
• modern toegangssysteem

123K.

Eurode Business Center
in cijfers

m² kantoorruimte

huurders

parkeerplaatsen

EBC TEAM

Ons team in het EBC

Directeur

Frank Berden

Directeur

Markus Schlösser

Julia Holländer EBC
Verhuur & ADMINISTRATIE

Julia Holländer

FINANCIËLE BOEKHOUDING

Stephanie van den Berg-ThOEnnissen

Facility Management 

Thaddäus Piecha

Balie 

Anita Muys

Balie 
Alex
Schoonmaak 

Elke Kreisel

EBC Film 

Image Film

Contact 

Eurode Business Center GmbH & Co. KG
Eurode-Park 1-4
52134 Herzogenrath
Duitsland

Tel.: +49 (0) 2406 999031
Fax: +49 (0) 2406 999032
E-mail: info@eurodecenter.com

X