Nieuws

Home  Nieuws

burgemeester-spreekuur

Op maandag 23 november 2020 zullen de Eurode-burgemeesters Dr. Benjamin Fadavian uit Herzogenrath en Petra Dassen uit Kerkrade weer samen beschikbaar zijn voor de “Eurodianen”. In de tijd van 16.30 tot 17.30 uur kunnen geïnteresseerde burgers in het Eurode Business Center (EBC), Eurode-Park 1, Herzogenrath/Kerkrade, in een persoonlijk gesprek met de burgemeesters hun vragen, wensen en suggesties rond Eurode toelichten.

read more

Nieuwe Coronamaatregelen

Beste huurders,
Door de nieuwe aangepaste coronamaatregelen hebben we onze huisregels moeten aanpassen. Naast de algemene afstands- en hygiënevoorschriften is er voortaan ook een verplichting tot het dragen van een mondkapje in alle openbare ruimtes van het EBC, zoals gangen, toiletten, lift en keukens. Ook vragen wij u om uw kantoorruimtes regelmatig te ventileren.
Wij vragen uw begrip en naleving van de nieuwe maatregelen. Indien u vragen heeft, vernemen wij graag van u.
Blijf gezond!

read more

“Freundschaftswiese” EBC

Het EBC heeft het Openbaar Lichaam Eurode voor het project “Freundschaftswiese” gratis voorzien van de groente ruimte direct naast de Nederlandse parkeerplaats van het Eurode Business Center voor de transformatie naar een bloemen- en fruitweide. Basisschoolleerlingen uit Herzogenrath en Kerkrade zijn betrokken bij de verdere ontwikkeling van de weide en het latere gebruik ervan. De kinderen kunnen er samen de natuur beleven: Samen insectenhotels en nestkastjes voor vogels bouwen en later samen het fruit oogsten en gebruiken.

read more

Nederlands-Duitse Consultdag

Ist der Entschluss einmal gefasst die eigenen Vertriebstätigkeiten auf das Nachbarland auszuweiten und im Nachbarland unternehmerisch tätig zu werden, steht man zunächst vielen Fragen gegenüber. Gibt es für mein Produkt oder meine Dienstleistung in Deutschland oder in den Niederlanden überhaupt einen Markt? Bestehen Gesetze oder Vorschriften, die ich einhalten muss? Wie kann ich Geschäftsbeziehungen aufbauen und Kontakte zu Kunden herstellen?

read more

World Cleanup Day 19 september 2020 Kerkrade/Herzogenrath

Op 19 september 2020 organiseert Stichting Eurode 2000+ in het kader van de World Cleanup Day samen met de gemeente Kerkrade en Stadt Herzogenrath – die samenwerken in Openbaar Lichaam Eurode – een grensoverschrijdende opruimactie door op een drietal routes zwerfvuil op te ruimen.

read more

Contact 

Eurode Business Center GmbH & Co. KG
Eurode-Park 1-4
52134 Herzogenrath
Duitsland

Tel.: +49 (0) 2406 999031
Fax: +49 (0) 2406 999032
E-mail: info@eurodecenter.com

Informatie 

X