Nieuws

Home  Nieuws

Eurode spreekuur

Het spreekuur van de Eurode-burgemeesters vindt in februari telefonisch plaats. Op maandag 8 februari 2021 zullen de Eurode-burgemeesters Dr. Benjamin Fadavian uit Herzogenrath en Petra Dassen uit Kerkrade weer samen beschikbaar zijn voor de “Eurodianen”. Tussen 16.00 en 17.00 uur kunnen geïnteresseerde burgers in een persoonlijk gesprek met de burgemeesters telefonisch hun vragen, wensen en suggesties over Eurode toelichting.

read more

Nieuw huuraanbod

Aan Nederlandse zijde komt er vanaf 01.03.2021 een modern dubbel kantoor op de 2e verdieping beschikbaar. De kantoren zijn 20 m² en 14 m² groot en zijn verbonden met een tussendeur. Interesse? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of maak een bezichtigingsafspraak.
Tel.: +31-621622535

read more

Kerstwensen, Vooruitzichten voor 2021

Beste huurders,
Een buitengewoon en bewogen jaar nadert zijn einde. Hoewel de Coronapandemie ons allemaal voor grote uitdagingen heeft gesteld, hebben we goede maatregelen genomen om u een zo veilig mogelijke werkomgeving te bieden. Wij willen u nogmaals bedanken voor uw begrip en voor het naleven van de huidige maatregelen. Aangezien de Coronapandemie niet alleen de menselijke gezondheid in gevaar brengt, maar ook de economie, hebben we besloten de huurverhoging voor 2021 op te schorten. We hopen u tot op zekere hoogte financieel te kunnen ondersteunen en zijn positief over het komende jaar.

read more

Herzogenrath leuchtet – het EBC is erbij

We zijn erg blij dat ondanks het moeilijke jaar 2020 de stad Herzogenrath het hele stadsgebied betovert en in kerststemming brengt met de campagne “Herzogenrath leuchtet” (in het Nederlands vertaald Herzogenrath schijnt). Niet alleen de verschillende delen van de stad, maar ook gebrouwen die representatief zijn voor het stadsbeeld schitteren dit jaar in een bijzonder licht. Wij van het EBC maken ook deel uit van de #herzogenrathleuchtet campagne en sinds de 1e advent schittert het hele voorfront.

read more

burgemeester-spreekuur

Op maandag 23 november 2020 zullen de Eurode-burgemeesters Dr. Benjamin Fadavian uit Herzogenrath en Petra Dassen uit Kerkrade weer samen beschikbaar zijn voor de “Eurodianen”. In de tijd van 16.30 tot 17.30 uur kunnen geïnteresseerde burgers in het Eurode Business Center (EBC), Eurode-Park 1, Herzogenrath/Kerkrade, in een persoonlijk gesprek met de burgemeesters hun vragen, wensen en suggesties rond Eurode toelichten.

read more

Contact 

Eurode Business Center GmbH & Co. KG
Eurode-Park 1-4
52134 Herzogenrath
Duitsland

Tel.: +49 (0) 2406 999031
Fax: +49 (0) 2406 999032
E-mail: info@eurodecenter.com

Informatie