WELKOM & WilLkommen

Eurode

Business

Center

Kantoorruimte / Vergaderruimte / Service

EBC Services

Voor uw business, midden in de EUREGIO

Het Eurode Business Center (EBC) is het eerste grensoverschrijdende dienstencentrum dat zich pal op de grens tussen Nederland en Duitsland bevindt. Op een oppervlakte van ruim 3600 m2 zijn hier circa tachtig Nederlandse en Duitse ondernemingen gevestigd, die hun diensten in de eerste lijn vanuit deze grensoverschrijdende locatie aanbieden. Zo vindt u hier advocaten, belastingadviseurs, psychologen, IT- en mediabedrijven, maar ook kleine start-ups kiezen steeds vaker voor het EBC.

Daarnaast is het EBC inmiddels uitgegroeid tot een servicelocatie voor grensgangers, die hier onder meer terechtkunnen bij het Grensinfopunt en het Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling. En tot slot worden in het EBC ook regelmatig informatiebijeenkomsten, zoals de spreekdagen voor grensarbeiders of de burgemeesterspreekuren, georganiseerd.

UNIEKE LOCATIE

Het EBC bevindt zich pal op de grens tussen Nederland en Duitsland, en is daarmee een unieke locatie die bij uitstek geschikt is voor grensoverschrijdende activiteiten.

ROND DE KLOK

Onze huurders hebben dankzij een modern toegangssysteem 365 dagen per jaar, rond de klok toegang tot het EBC.