NIEUWS

Home Nieuws

Traditioneel Smukken van de kerstboom in het EBC

28. november, 2019

Inmiddels is het al een echte traditie geworden, dat jaarlijks de kerstboom in het EBC wordt gesmukt. Ook dit jaar heeft de Stichting Eurode 2000+ weer twee basisscholen uit Kerkrade en Herzogenrath uitgenodigd om door de kinderen de kerstboom in het EBC te laten smukken.

Het betrof kinderen van de Basisschool St. Ursula (Kerkrade) en scholieren van de Grundschule KGS Straß (Herzogenrath). De kinderen hebben op woensdag morgen 27 november de door hen zelf geknutselde versieringen opgehangen in de ksertboom in de foyer van hetv EBC. Hierbij zijn de kinderen geholpen door bestuursleden van het Openbaar Lichaam Eurode en wel de heer wethouder Jo Schlangen en de heer dr. Fleckenstein van Herzogenrath.
Zoals gebruikelijk werden ook geschenken neergelegd bij de kerstboom. Aan het einde van deze activiteit ontvingen de kinderen een klein presentje als dank voor hun grtensoverschrijdende inzet.

Dit jaar was het voor het laatst dat mevrouw Catharina Scholtens van de Stichting Eurode 2000+ deze activiteit organiseerde. Het stokje is bij die gelegenheid overgedragen aan de heer Paul Hölsgens die het voorzitterschap van de Stichting Eurode 2000+ per 1 januari a,.s. van mevrouw Scholtens overneemt.
Het EBC alsook het Openbaar Lichaam Eurode bedanken mevrouw Scholtens voor haar jarenlange en enthousiaste inzet!

 

  Kontakt 

  Eurode Business Center GmbH & Co. KG
  Eurode-Park 1-4
  52134 Herzogenrath
  Deutschland

  Tel.: +49 (0) 2406 999031
  Fax: +49 (0) 2406 999032
  E-Mail: info@eurodecenter.com

  Rechtliches 

  X