NIEUWS

Home Nieuws

Vergaderzalen met airconditioning

17. mei, 2022

Om het begin van de warme maanden toepasselijk in te luiden, zijn onze drie vergaderzalen op de 2e verdieping uitgerust met een moderne airconditioning. Alle gebruikers van de vergaderzalen kunnen de airconditioning zelf regelen, zodat een aangenaam ruimteklimaat gegarandeerd is. Dit betekent dat zelfs op warme dagen evenementen, seminars, opleidingen of vergaderingen in een aangename sfeer kunnen plaatsvinden. De grote raamoppervlakken van de vergaderzalen zijn tevens voorzien van zonwering, zodat men naast het royale daglicht ook de mogelijkheid heeft om storend zonlicht te reguleren door middel van jaloezieën.

Uiteraard werd bij de keuze van het airconditioningsysteem ook bijzonder de nadruk gelegd op energiebesparende voorzieningen. Zo kunnen de systemen de kamers niet alleen verkoelen, maar ook op een energie-efficiënte manier verwarmen tijdens de wintermaanden. Vooral met de hoge plafonds van de conferentiezalen is deze methode zuiniger dan het oorspronkelijke verwarmingssysteem.

Onze dank gaat uit naar de bedrijven RSTREAM CLIMATE GmbH & Co. KG en Enersol Energie GmbH & Co. KG in Herzogenrath, voor hun deskundig advies en de vlotte installatie van het airconditioningsysteem. We zijn blij dat we de opdracht hebben kunnen uitbesteden aan bedrijven uit onze stad.

Mocht u op zoek zijn naar een vergaderzaal voor uw evenement, dan kunt u meer informatie vinden op https://eurodecenter.com/language/nl/conferentieruimtes/. Of kom gerust eens langs om met eigen ogen te zien wat wij u ter plaatse te bieden hebben.

  Kontakt 

  Eurode Business Center GmbH & Co. KG
  Eurode-Park 1-4
  52134 Herzogenrath
  Deutschland

  Tel.: +49 (0) 2406 999031
  Fax: +49 (0) 2406 999032
  E-Mail: info@eurodecenter.com

  Rechtliches 

  X