NIEUWS

Home Nieuws

EBC Kerstlunch

19. december, 2019

Op 10.12.2019 nodigde het EBC-team alle huurders uit voor een traditionele kerstlunch. Meer dan 110 huurders gingen op de uitnodiging in en ontmoeten elkaar om 12:00 uur ’s middags voor een gezellige lunchpauze in de EBC Bistro.

De twee directeuren Markus Schlösser en Frank Berden bespraken het jaar 2019 in hun toespraak en presenteerden de grootste veranderingen. Zo werd er geïnvesteerd in het nieuwe videobewakingssysteem en toegangscontrole, de nieuwe markering van het parkeerterrein aan de Duitse kant en de installatie van een nieuw, modern verwarmingssysteem.

Bovendien deelden zij de huurders mee dat de volgende moderniseringsmaatregel de aankoop van een airconditionings- en fotovoltaïsche installatie was. Een ingenieursbureau heeft al een opdracht gekregen om de voorwaarden voor een dergelijke installatie te onderzoeken. Deze aankondiging leidde tot een groot applaus van alle huurders.

Het buffet werd geopend nadat het hele EBC-team alle huurders bedankte voor de goede samenwerking en de langdurige huurcontracten, de wensen voor een vrolijk kerstfeest en een goede start in het komende jaar.

Ook dit jaar was de Kerstlunch een groot succes, wat het hoge aantal deelnemers bevestigt. Daarom blijft deze bijeenkomst, net als in de zomer, een vast onderdeel van het EBC om alle huurders een netwerkbijeenkomst aan te bieden en hen te informeren over alle innovaties rond het EBC.

 

  Kontakt 

  Eurode Business Center GmbH & Co. KG
  Eurode-Park 1-4
  52134 Herzogenrath
  Deutschland

  Tel.: +49 (0) 2406 999031
  Fax: +49 (0) 2406 999032
  E-Mail: info@eurodecenter.com

  Rechtliches 

  X