NIEUWS

Home Nieuws

Kerstwensen, Vooruitzichten voor 2021

14. december, 2020

Beste huurders,

Een buitengewoon en bewogen jaar nadert zijn einde. Hoewel de Coronapandemie ons allemaal voor grote uitdagingen heeft gesteld, hebben we goede maatregelen genomen om u een zo veilig mogelijke werkomgeving te bieden. Wij willen u nogmaals bedanken voor uw begrip en voor het naleven van de huidige maatregelen.

Aangezien de Coronapandemie niet alleen de menselijke gezondheid in gevaar brengt, maar ook de economie, hebben we besloten de huurverhoging voor 2021 op te schorten. We hopen u tot op zekere hoogte financieel te kunnen ondersteunen en zijn positief over het komende jaar.

In 2021 bestaat het EBC 20 jaar. Ter gelegenheid hiervan is een groot feest gepland op 13 juni 2021. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Meer informatie over het geplande evenement zal komen in het voorjaar.

Om ervoor te zorgen dat het EBC aan de normen van een modern zakencentrum blijft voldoen, zullen we het komende jaar verdere projecten implementeren. Het gaat hierbij om het actualiseren van het brandbeveiligingsconcept en een extra aansluiting op het glasvezelnetwerk van Deutsche Telekom. Wij zullen u altijd op de hoogte houden van de actuele stand van zaken van de afzonderlijke projecten.

Natuurlijk blijven we openstaan voor suggesties, ideeën en aanbevelingen ter verbetering van het EBC. Neem gerust contact met ons op.

We zijn er optimistisch over, dat we elkaar volgend jaar weer persoonlijk kunnen spreken bij het jubileumfeest en bij huurdersevenementen.

Tot die tijd wensen wij u en uw gezin het allerbeste, een ontspannen kerstfeest en vooral een goede gezondheid toe.

Met vriendelijke groeten
Uw EBC-Team  

  Kontakt 

  Eurode Business Center GmbH & Co. KG
  Eurode-Park 1-4
  52134 Herzogenrath
  Deutschland

  Tel.: +49 (0) 2406 999031
  Fax: +49 (0) 2406 999032
  E-Mail: info@eurodecenter.com

  Rechtliches 

  X