NIEUWS

Home Nieuws

Nieuw videosysteem en toegangscontrole

28. oktober, 2019

 

Met de installatie van een modern videobewakings- en toegangscontrolesysteem, is de eerste fase van modernisering van het EBC afgerond. Sinds de zomer van dit jaar beschikt het EBC over een geavenceerd videobewakingssysteem dat is uitgerust met de nieuwste technologieën op dit terrein. Tevens is  de wens van enkele huurders gehonoreerd waarbij inmiddels ook de parkeerplaatsen aan beide zijden van het gebouw vallen binnen het berik van de videobewaking.

Het bereik van de videobeking omvat thans dan ook alle ingangen, de parkeerplaatsen én de foyer van het gebouw, waarbij zowel bij daglicht als in het donker, duidelijk zichtbare beelden worden opgenomen.

Bovendien is de bestaande toegangscontrole vervangen door een hyper modern systeem. Technisch zijn de toegangscontrole en videobewaking aan elkaar gekoppeld. “Door de aanschaf van het nieuwe video- en toegangscontrolesysteem, hebben we een actuele en moderne standaard van beveiligingstechnologie gerealiseerd, waardoor huurders zelfs buiten de openingstijden van het EBC een beveiligde toegang tot hun kantoor wordt geboden,” aldus beide  directeuren van het EBC, de heren Markus Schlösser en Frank Berden.

Voor meer informatie en andere locatie voordelen voor het EBC, bezoek dan: 
https://eurodecenter.com/language/nl/over-ons/

 

  Kontakt 

  Eurode Business Center GmbH & Co. KG
  Eurode-Park 1-4
  52134 Herzogenrath
  Deutschland

  Tel.: +49 (0) 2406 999031
  Fax: +49 (0) 2406 999032
  E-Mail: info@eurodecenter.com

  Rechtliches 

  X